Barefoot TESTBAREBACKPAD Ride on Pad Physio Support

€10,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: afhankelijk van testers voor je

Een week lang de Barefoot Physio Support barebackpad testen? Dat kan!

Maat testbarebackpad:

Maat paard-cob.

Inhoud testpakket:

Barefoot Ride on Pad Physio Support barebackpad met bijbehorende inlages en 2 lengtes singels.

Testperiode:

De testperiode is 1 week, 7 dagen na ontvangst van de barebackpad moet de barebackpad daarom retour worden gezonden.

Kosten testbarebackpad Barefoot Support:

Eén week testen kost €10,-, dit omdat deze barebackpad in aanschaf een hoge prijs heeft. Daarbij komen de heen en retourverzendkosten in Nederland totaal €14,55 en België €25,20. Deze worden toegevoegd bij afronding van de bestelling/aanvraag. Hiervoor sturen we je de barebackpad verzekerd toe, voor ontvangst moet worden getekend. Aan het einde van je testweek sturen we je een retourlabel (deze moet je zelf kunnen printen!), hiermee kan je het pakket zeven dagen na ontvangst bij een PostNLpunt gratis inleven voor de retourzending. Bij PostNL zullen ze alleen het pakketje scannen, je hoeft dus niet te betalen.

Na bestelling/aanvraag testbarebackpad:

Na ontvangst van uw aanvraag/bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging en zodra de betaling is ontvangen een email met een betaalbevestiging. Dan is het afwachten hoe snel de test barebackpad beschikbaar is, meestal heeft de Barefoot Physio Support barebackpad ca 1 week wachttijd en wordt daarna direct verzonden. Op het moment van verzending ontvang je een verzendbevestiging met track en trace code zodat je het pakketje kan volgen.

Start testperiode barebackpad:

De testperiode start op de dag van ontvangst, mocht je niet thuis zijn geweest wanneer de pakketdienst langs kwam dan start je testperiode dus een dag later.

Contact tijden het testen:

Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06-39755891. Ook wanneer u vragen heeft tijdens uw testweek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen