Seilerei Brockamp Testbarebackpad Brockamp Support

€10,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Artikelnummer: zadel-3d bijbehorende singel+dekje hangt bij de barebackpad
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: niet direct beschikbaar, levertijd afhankelijk van het aantal testers voor je

Support barebackpad:
Seilerei Brockamp heeft een nieuw model barebackpad op de markt gebracht, dit model is uniek en heeft sterk verbeterde eigenschappen. Om hem uit te proberen bieden we hem aan als testbarebackpad. Deze barebackpad overtrof onze eigen verwachtingen, voor ruiters die opzoek zijn naar een extra stoot kussentje/steun bij de schoft is hij zeker aan te bevelen.

Maat: paard/cob
Inhoud: barebackpad (en patches), bijhorende singel en bijpassende pad met inlages

Testperiode:
De testperiode is 1 week, 7 dagen na ontvangst van de barebackpad moet de barebackpad daarom retour worden gezonden.

Kosten:
Eén week testen kost €10,-, dit omdat deze barebackpad in aanschaf een hoge prijs heeft. Daarbij komen de heen en retourverzendkosten in Nederland totaal €14,55 en België €25,20. Deze worden toegevoegd bij afronding van de bestelling/aanvraag. Hiervoor sturen we je de barebackpad verzekerd toe, voor ontvangst moet worden getekend. Aan het einde van je testweek sturen we je een retourlabel (deze moet je zelf kunnen printen!), hiermee kan je het pakket zeven dagen na ontvangst bij een PostNLpunt gratis inleven voor de retourzending. Bij PostNL zullen ze alleen het pakketje scannen, je hoeft dus niet te betalen..

Na bestelling/aanvraag:
Na ontvangst van uw aanvraag/bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging en zodra de betaling is ontvangen een email met een betaalbevestiging. Dan is het afwachten hoe snel de test barebackpad beschikbaar is, meestal heeft de Seilerei Brockamp barebackpad 2 weken wachttijd en wordt daarna direct verzonden.

Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar [email protected]. Ook wanneer u vragen heeft tijdens uw testweek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen