Over ons

Fenne Hooymans Barebackpad Specialist

Mijn naam is Fenne Hooymans, eigenaar van de Barebackpad Specialist. Tussen de 10 en 15 jaar geleden ben ik begonnen met het rijden zonder zadel op mijn haflinger, om mijn zit te verbeteren. Eerst met dekje en dekensingel maar omdat dit niet stabiel lag, kocht ik iets later mijn eerste Best Friend barebackpad. Met helemaal niks rijden vond ik namelijk niet zo fijn, want de haren van mijn haflinger kriebelde mij heel erg in mijn broek.

 

Toen Barefoot hun barebackpad introduceerde, verving ik de Best Friend barebackpad door deze Ride on Pad. Deze had een mooiere anatomische vorm en een beter singelsysteem. Omdat ik de barebackpad steeds vaker ging gebruiken vond ik dit belangrijk voor mijn haflinger.

 

Ik was inmiddels Barefoot wederverkoper en het werd mijn passie om een ruime keuze barebackpads aan te bieden die bij allerlei verschillende gebruiksdoelstellingen paste. Het is namelijk niet verstandig om 6 keer per week hetzelfde paard te rijden, met de Best Friend barebackpad. Dit is een barebackpad voor licht gebruik en je zitbeenknobbels kunnen bij intensief gebruik je paard zeer doen. Dus is het dan zaak een barebackpad te kopen met meer bescherming voor de rug van je paard. In 2013 richtte ik speciaal daarvoor de website "de Barebackpad Specialist" op.

 

Met mijn meer als 10 jaar ervaring met barebackpads, bijna allemaal zelf uitgeprobeerd op mijn verschillende paarden (Haflingers, New Forest, Appaloosa's en Curly Horses) help ik je graag de juiste barebackpad te vinden.