Retour zenden

Uiteraard mag je als de barebackpad niet bevalt of niet past de barebackpad of de toebehoren retour zenden. De spullen mogen uiteraard niet vies worden, maar je mag de barebackpad wel passen.

 

Barebackpad passen tijdens de bedenktijd? Tips:

Poets je paard en leg op hem een groot badlaken, vervolgens kun je de barebackpad passen zonder dat de barebackpad vies wordt. Er mag niet met een nieuwe barebackpad worden gereden, gebruikte barebackpads kunnen we niet retour nemen. Kijk de barebackpad wel even na voordat je hem retour stuurt of er geen verdwaalde paarden haren op zitten. 

 

Bedenktijd

Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om te laten weten dat je de producten retour wilt sturen. Wanneer start deze bedenktijd:

  • De bedenktijd verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. 
  • Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn/bedenktijd 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. 
  • Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de bedenktijd/herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
  • Ingeval van diensten verstrijkt de bedenktijd/herroepingstermijn 30 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Verhuur artikelen die reeds aan de huurder zijn geleverd kunnen niet meer worden herroepen. Wel is mogelijk de huurtermijn in te korten.

 

Retourzending doorgeven

Kondig je retourzending bij voorkeur aan in ons retourportaal. We weten dan dat je pakketje eraan komt en houden in de gaten dat hij goed arriveert. Zodat we daarna je retourzending snel kunnen verwerken.

Stuur je liever een email naar [email protected]? Voorzie deze dan hiervoor een email naar met de volgende informatie:

  1. Order of factuurnummer
  2. Het product wat je gaat retourzenden

Je mag ook de voorbeeld tekst voor het herroepen gebruiken.

 

Retourzendtijd

Na je retour aankondiging heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te zenden. 

 

Retourformulier:

Voeg voor een snelle verwerking van je retourzending het retourformulier toe aan je retourpakket of mail deze ingevuld naar [email protected].

 

Retour kosten:

Vanuit NL > Nederland:

Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening, deze zijn max €14,90 per pakket (via PostNL). Als je je retourzending aankondigt via ons retourportaal krijg je direct een retourlabel van ons. Deze kost 7,99. De kosten voor het retourlabel brengen we in mindering op het retour te storten bedrag.

Vanuit BE > België:

Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening, deze zijn max €39,69 per pakket (via Bpost). Als je je retourzending aankondigt via ons retourportaal krijg je direct een retourlabel van ons. Deze kost 7,99. De kosten voor het retourlabel brengen we in mindering op het retour te storten bedrag.

Vanuit DE > Deutschland:

Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening, deze zijn max €44,99 per pakket (via DHL Deutsche Post). Als je je retourzending aankondigt via ons retourportaal krijg je direct een retourlabel van ons. Deze kost 7,99. De kosten voor het retourlabel brengen we in mindering op het retour te storten bedrag.

 

Retouradres:

de Barebackpad Specialist
Handelsweg 6a
7041GX 's-Heerenberg
Nederland

 

Retour risico:

De verzending van Barebackpad Specialist naar de klant vind plaats op risico van de Barebackpad Specialist. De retour zending van de klant naar de Barebackpad Specialist vind plaats op risico van de klant. Verzend daarom het product indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking retour.

 

Retourbetaling:

Na ontvangst van je retour aankondiging of annulering doen we binnen 14 dagen de retourbetaling, maar meestal sneller ;) Hiervoor moet wel de retourzending bij ons binnen zijn, of je moet ons het bewijs van verzending naar ons hebben gemaild [email protected] Als je je gehele bestelling retour stuurt ontvang je ook de "heen" verzendkosten retour. De retour verzendkosten blijven voor eigen rekening.

 

Welke producten kunnen niet retour:

  • aangebroken voeding of verzorgingsproducten
  • maatwerk producten, producten die op verzoek van de klant zijn geproduceerd naar specificaties van de klant, bijvoorbeeld een Grandeur onderlegger voor barebackpad in gewenste maat, kleur en afwerking
  • producten waarvan verzegeling is verbroken, bijvoorbeeld bij een DVD