Retour zenden

Uiteraard mag je als de barebackpad niet bevalt of niet past de barebackpad of de toebehoren retour zenden. De spullen mogen uiteraard niet vies worden, maar je mag de barebackpad wel passen.

 

Barebackpad pas tip:
Poets je paard en leg op hem een groot badlaken, vervolgens kun je de barebackpad passen zonder dat de barebackpad vies wordt. Er mag niet met een nieuwe barebackpad worden gereden, gebruikte barebackpads kunnen we niet retour nemen. Kijk de barebackpad wel even na voordat je hem retour stuurt of er geen verdwaalde paarden haren op zitten. 

 

Herroepingstijd:
Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om te melden dat je barebackpad of de toebehoren retour wil sturen per mail, stuur een email naar [email protected] met je order of factuurnummer. Lees indien gewenst uitgebreide herroepingsrecht en hier vind je ook een voorbeeld email voor de herroepen en/of aankondigen van de retourzending.

 

Retourzendtijd:
Na mail dat je de barebackpad retour wil zenden, heb je 14 dagen de tijd om de barebackpad of toebehoren retour te zenden. 

 

Retourformulier:
Voeg voor een snelle verwerking van je retourzending het retourformulier toe aan je retourpakket.

 

Retourzendkosten:
Retourzendkosten zijn voor eigen rekening, deze zijn meestal €6,95 (bij PostNL). Je kunt ook bij ons een PostNL retourlabel aanvragen, dan zijn de kosten €6,47, dit bedrag brengen we in mindering op het retour te betalen bedrag.

 

Retouradres:
de Barebackpad Specialist
Handelsweg 6a
7041gx 's-Heerenberg
Nederland

 

Retourbetaling:
Na ontvangst van je retourzending doen we binnen 14 dagen de retourbetaling, maar meestal sneller ;) Als je je gehele bestelling retour stuurt ontvang je ook de "heen" verzendkosten retour. De retourverzendkosten blijven voor eigen rekening.