Grandeur Testbarebackpad Tomentum Barok

€15,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Artikelnummer: ZADEL-1c + 2 lengtes singels recht
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: niet direct beschikbaar, levertijd afhankelijk van het aantal testers voor je

Een week lang een Grandeur Tomentum Barok barebackpad testen? Dat kan!

Dit is de Grandeur Tomentum Basic lamsvel barebackpad testpakket. Ook zeer geschikt om kennis te maken met de Grandeur Barok, Dressuur, Endurance en Flowfinder.

Maat barebackpad:

paard/cob

Inhoud testbarebackpad pakket:

lamsvelbarebackpad (incl inlages) en 2 singels

Testperiode barebackpad:

De testperiode is 1 week, 7 dagen na ontvangst van de barebackpad moet de barebackpad daarom retour worden gezonden.

Kosten testbarebackpad:

Eén week testen kost €15,-, dit omdat deze barebackpad in aanschaf een hoge prijs heeft. Daarbij komen de heen en retourverzendkosten in Nederland totaal €14,55 en België €25,20. Deze worden toegevoegd bij afronding van de bestelling/aanvraag. Hiervoor sturen we je de barebackpad verzekerd toe, voor ontvangst moet worden getekend. Aan het einde van je testweek sturen we je een retourlabel (deze moet je zelf kunnen printen!), hiermee kan je het pakket zeven dagen na ontvangst bij een PostNLpunt gratis inleven voor de retourzending. Bij PostNL zullen ze alleen het pakketje scannen, je hoeft dus niet te betalen.

Benodigdheden testbarebackpad Grandeur:

Onder een Grandeur lamsvel barebackpad hoort een "normaal" dekje, zoals gebruikt wordt onder een zadel. Bij voorkeur een dun model. Hiervoor dien je als tester zelf zorg te dragen. Gebruik van de barebackpad zonder dekje is zichtbaar aan de onderzijde en hiervoor zullen schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Na aanvraag van de testbarebackpad:

Na ontvangst van uw aanvraag/bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging. De Grandeur Dressuur lamsvel barebackpad is meestal na 1 week beschikbaar en wordt dan naar je verzonden. Voor de exacte levertijd stuur een mailtje!

Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06-39755891. Ook wanneer u vragen heeft tijdens uw testweek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen