Betaalmethoden

In stap 1 van het bestelproces kies je de betaalwijze, er zijn vier keuzes:

 

1. IDEAL
Wanneer je voor IDEAL hebt gekozen in stap 1, wordt je na stap 4 van het bestelproces naar de IDEAL betaalmodule geleid. Ideaal is een fijn betaalmiddel als je bent aangesloten bij een Nederlandse bank.

2. Vooraf overmaken
Wanneer je voor "vooraf overmaken" hebt gekozen in stap 1 van het bestelproces, rondt je het bestelproces af in stap 4. Je ontvangt daarna een orderbevestiging op het opgegeven emailadres met daarin de betaal informatie. Via je eigen internet bankieren account of bank kan je met deze gegevens de betaling uitvoeren.

3. Bancontact
Wanneer je in België woont is het makkelijk om als betaalwijze Bancontact te nemen. Wanneer je voor Bancontact hebt gekozen in stap 1 van de winkelwagen, wordt je na stap 4 van de het bestelproces naar de Bancontact betaalmodule geleid.

4. Betalen bij afhalen
Wanneer je je bestelling wilt afhalen is er een mogelijkheid om de bestelling gepast contant te betalen. Het bestelproces rondt je af bij stap 4, je ontvangt dan per mail een orderbevestiging. Zodra de bestelling klaar is om afgehaald te worden ontvang je van ons een email om een afhaal afspraak te maken. Let op, wij hebben geen winkel, zonder afspraak afhalen is niet mogelijk!

Wij hebben twee afhaallocaties:

Afhaallocatie 1 (Gelderland, Montferland, Achterhoek):
Ambachtstraat 2
7041gc 's-Heerenberg

Afhaallocatie 2 (Gelderland Zuid): 
Bernhardstraat 27
6657ad Boven-Leeuwen

Let op, dit zijn geen winkels, zonder afspraak afhalen is niet mogelijk!