Barefoot Stretch and Breath elastische singel

€49,95
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Artikelnummer: hoog4-2-K
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: levertijd helaas momenteel onbekend

Dit is de Barefoot Stretch and Breath (dressuur)singel ....for Riders who Care!

In het kort:
Geheel elastische singel met RVS rolgespen en zachte, flexibele hoes waar de uiteindes van de singelstoten in weggestopt kunnen worden.

Materiaal:
Het materiaal waarvan de Stretch & Breath® singel gemaakt wordt is een combinatie van elastiek en nylon en is stevig, duurzaam en geheel elastisch. De zachte ommanteling is gemaakt van drukverdelend neopreen met een huidvriendelijke toplaag. De singel is in het midden voorzien van een D-ringetje.

Paardvriendelijk:
Geheel elastisch waardoor de ademhaling zo min mogelijk verstoord wordt en de zadels zo stabiel mogelijk blijven liggen en bovendien huidvriendelijk, makkelijk te reinigen en betaalbaar.

Aanbevolen:
Dit is de singel die wij zelf het warmst aanbevelen voor gebruik met Barefoot zadels, maar is uiteraard ook geschikt voor andere zadels en de Barefoot barebackpads.

Wastip:
De hele singel kan op 30° in de wasmachine gewassen worden. Was de singel in een kussensloop om te voorkomen dat de gespen de machine beschadigen. Gebruik een huidvriendelijk wasmiddel en spoel de singel zeer goed uit.

Tip:
Het elastische materiaal kan na verloop van tijd wat vervormen, het gaat naar het paard staan.
Dit doet verder niks af aan de werking. Draai de singel af en toe om om dit te voorkomen.

Kleur:
Alleen verkrijgbaar in zwart.

Maten:
Leverbaar in: 35-45-55-65-75-85 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen