Grandeur Adapter barebackpad

€39,99
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: verzending over ca 10 werkdagen

Grandeur adapter

Heb je al een Grandeur barebackpad of ga je er één bestellen? Dan kun je daarvoor speciale Grandeur Adapter met klittenband kopen. Hieraan kan je je eigen beugelriemen bevestigen,

Materiaal:
De adapter is gemaakt van zwart nylon met aan de onderzijde klittenband. Deze kan onder de lamsvelzitting van je Grandeur barebackpad worden bevestigd met behulp van klittenband. 

Belasting?
In verband met het klittenband kan het geheel slechts licht belast worden en kan de adapter in combinatie met beugelriemen niet worden gebruikt voor opstijgen. Dit doet Grandeur express omdat de beugelriemen geen vals gevoel van veiligheid mogen geven. Een Fellsattel barebackpad ligt namelijk niet zo stabiel als een zadel (het is namelijk geen zadel). Het zou daarom kunnen schuiven wanneer er eenzijdige druk op één van de beugelriemen wordt gegeven. Daarbij zijn barebackpads ook niet in staat de puntdruk die ontstaat wanneer er wordt licht gereden met beugelriemen te verdelen (lichtrijden is dus ook af te raden), rijden met vaste beugelriemen zou blessures bij het paard kunnen veroorzaken. 

Levering zonder beugels en beugelriemen:
Let op: levering exclusief beugels en beugelriemen, ons advies gebruik licht gewicht Compositi beugels bij deze beugelriemen en dunne beugelriemen.

Levertijd:
Dit artikel is meestal niet op voorraad, levertijd ca 35 dagen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen