Weaver Leather Testbarebackpad Weaver Stacy Westfall gel barebackpad

€0,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Levertijd: afhankelijk van testers voor je

Een week lang de Weaver Stacy Westfall gel barebackpad uitproberen die alleen bij de Barebackpad Specialist verkijgbaar is? Dat kan! Deze unieke Amerikaanse barebackpad is alleen bij de Barebackpad-Specialist verkrijgbaar.

Testpakket Weaver Stacy Westfall gel barebackpad incl bijbehorende singel!

Maat: paard/cob
Inhoud: barebackpad, bijbehorende singel, PostNL retourlabel en binnenkort een testinformatie map.

Testperiode:
De testperiode is 1 week, 7 dagen na ontvangst van de testbarebackpad moet de barebackpad daarom retour worden gezonden.

Kosten:
Alleen heen en retourverzendkosten totaal €14,16. Deze worden toegevoegd bij afronding van de bestelling/aanvraag. Hiervoor sturen we je de barebackpad verzekerd toe, voor ontvangst moet worden getekend. In het pakket zit een retourlabel, hiermee kan je het pakket zeven dagen na ontvangst bij een PostNLpunt gratis inleven voor de retourzending. Bij PostNL zullen ze alleen het pakketje scannen.

Na aanvraag:
Na ontvangst van uw aanvraag/bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging en zodra de betaling is ontvangen een email met een betaalbevestiging. Dan is het afwachten hoe snel de test barebackpad vrijkomt, de wachttijd is gemiddeld genomen 1 week.

Wanneer u vragen heeft kunt u mailen naar info@barebackpad-specialist.nl Ook wanneer u vragen heeft tijdens uw testweek.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »