Grandeur Anduluz Light lamsvel barebackpad

€0,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 4-6 weken

Grandeur Andaluz Light barebackpad

  • in natuur, bruin en zwart lamsvel
  • maat paard-cob
  • drukverdelend systeem
  • meer ruggengraatvrijheid
  • V singelsysteem
  • wordt geleverd met inlages
  • exclusief singel

Andaluz Light:
De Grandeur Andaluz Light barebackpad heeft net zoals de Grandeur Tomentum Fellsattels een kamer constructie met inlages voor een goede ruggengraatvrijheid en drukverdeling. De Andaluz Light heeft iets minder schoft en ruggengraatvrijheid als de Tomentum Fellsattels. Maar is nog steeds voor spitse ruggentjes geschikt. Bij de Andaluz Light is meer aandacht besteedt aan de comfort van de ruiter, de zitting is gevuld met zacht schuim en zorgt voor een smallere zit. Mocht je de Grandeur Tomentum Fellsattel net te breed vinden dan is deze barebackpad zeker een aanrader. Nieuw is ook het V singelsysteem waardoor de singeldruk beter wordt verdeeld en de barebackpad een stabielere ligging heeft. De bovenzijde van de Andaluz Light barebackpad is bekleed met echt lamsvel.

Geschiedenis:
Grandeur Sattelunterlagen uit Duitsland produceerde voor verschillende jaren alleen zadelonderleggers. In de zomer van 2013 kwamen ze met een nieuw product het Grandeur Fellsattel. De Grandeur barebackpad of letterlijk vertaald lamsvelzadel. In de zomer van 2015 hebben ze een verbeterde uitvoering op de markt gebracht, genaamd Tomentum. Deze Tomentum Fellsattels zijn verkrijgbaar in 4 modellen, basic, barok, dressuur en endurance. In 2018 introduceerde Grandeur de Grandeur Andaluz Light. 

Maatvoering:

Maat:    Ruglengte:    Zijlengte:    Zitlengte:    Omslaglengte:    Singelstootspelling:
paard-cob    50cm    48cm    25cm          

Beugelriemen:
Het is mogelijk om aan deze barebackpad de Grandeur klittenband beugelriemen te plaatsen. Lees hierover meer bij Grandeur beugelriemen.

Zeer geschikt voor:
Door de bovenstaand beschreven opbouw is de barebackpad zeer geschikt voor:
- paarden met hoge schoft of ruggengraat
- intensief, vaak en langdurig rijden zonder zadel

Kleuren:
De barebackpad is verkrijgbaar in 3 kleuren lamsvel:

  • zwart
  • bruin
  • natuur

Gebruik & onderhoud:
Om je barebackpad te beschermen tegen vuil is het raadzaam een dekje onder de barebackpad te gebruiken. Of bij voorkeur zelfs een pad met inlages wanneer je paard een uitstekende ruggengraat heeft. De barebackpad onderzijde kan bijna niet gewassen worden dus dit is echt aan te raden. Eventueel zijn er van Grandeur speciaal op maat gemaakte dekjes verkrijgbaar voor de barebackpad.

Levertijd:
De Grandeur barebackpads hebben wij niet op voorraad. Ze worden speciaal voor je gemaakt in jouw kleur keuze, daarom hebben ze en levertijd van ca 35 dagen. Uiteraard streven wij altijd naar sneller wanneer mogelijk. Zodra ze binnen komen uit productie gaan ze direct op de post.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »